1. Lindal_Oronar

    Lindal_Oronar - Jul 20, 2014 New Member

    Credit
    Point
    Hello,

    I have just bought AIO Social Comments.
    i installed and make it visible for admins in the ACP.
    But i can't see any option to share with Facebook etc...
    What's wrong?
     
    Loading...
  2. Ernest Defoe

    Ernest Defoe - Jul 21, 2014 New Member VIP Member

    Credit
    Point
    Yeah I have noticed this as well. Using UI.X Dark by Audentio.
     
    #2
  3. Lindal_Oronar

    Lindal_Oronar - Jul 21, 2014 New Member

    Credit
    Point
    For the test I selected the default xf style but it gives the same result.
     
    #3
  4. Lindal_Oronar

    Lindal_Oronar - Jul 21, 2014 New Member

    Credit
    Point
    I use als audentio-ui-x style.
    XenForo version is 1.3.4
     
    #4
  5. Ernest Defoe

    Ernest Defoe - Jul 21, 2014 New Member VIP Member

    Credit
    Point
    I also tried with the default style and nothing.
     
    #5
  6. Ernest Defoe

    Ernest Defoe - Jul 21, 2014 New Member VIP Member

    Credit
    Point
    @Brivium any ideas why this isn't working?
     
    #6
  7. Ernest Defoe

    Ernest Defoe - Jul 22, 2014 New Member VIP Member

    Credit
    Point
    No response yet?
     
    #7
  8. Brivium

    Brivium - Jul 22, 2014 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    Hello,

    Thanks for your help, we solved your issue an we will have an upgrade version shortly.

    Currently, please grant permission "Can use AIO Social Comments" for both of General Permissions & Resource Permissions

    Regards,
     
    #8
  9. Lindal_Oronar

    Lindal_Oronar - Jul 22, 2014 New Member

    Credit
    Point
    @Brivium ,

    Thanks for the update and support.
    It's working now :)
     
    #9