[BUG] After bitpay approve transaction, member get wrong credits

  1. joey_tbf

    joey_tbf - Jan 17, 2016 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    I make a test with test user to see how bitpay work. But there seems to be a problem with bitpay purchase credits.

    Here is what happens.

    1. Price is: 4000 credits for 40USD

    2. Member purchase 4000 credits for 40USD. He pay with bitcoin.

    3. Wait for transaction to be verify.

    4. After transaction approved. He receive 40 credits.


    That is a bug. Why he recieve 40 credits?? It is wrong. He should recieve 4000 credits.

    It is a bug.


    .
    .
     
    Loading...
  2. Brivium

    Brivium - Jan 18, 2016 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    Please make sure that exchange rate value at event configuration is right.

    Regards,
     
    #2
  3. joey_tbf

    joey_tbf - Jan 18, 2016 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    It is configured right, is this the area?

    Capture




    .
    .
     
    #3
  4. joey_tbf

    joey_tbf - Jan 25, 2016 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    bump!!

    i am confused, is this right?

    Capture

    .

    .
     
    #4
  5. randydrew6

    randydrew6 - Jan 25, 2016 Member VIP Member

    Credit
    Point
    your echange rate should be 100 so 40.00 = 4000 points
     
    #5
  6. joey_tbf

    joey_tbf - Jan 25, 2016 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    But if i click on exchange rate option, then i cannot use package price options,

    i want to use Package credits, i can't use both

    Capture


    its a bug!!


    .
    .
     
    #6
  7. Brivium

    Brivium - Jan 26, 2016 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    Hello,

    It seems to our add-on bug. Thanks for your report, please wait the update version which release soon to resolve your issue.

    Regards,
     
    joey_tbf likes this.
    #7
  8. joey_tbf

    joey_tbf - Feb 27, 2016 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    is bitpay bug fixed?

    ref

    i want to test if referral bonus works, but i'm not sure if it was add-on or add-on referral, or both have bugs

    i want to test but everytime test i lose 0.60cents


    .
    .
     
    #8
  9. joey_tbf

    joey_tbf - Mar 14, 2016 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    bump!!



    .
    .
     
    #9
  10. Brivium

    Brivium - Mar 14, 2016 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    Hello,

    It was fixed on Referral add-on. Please check it again.

    Regards,
     
    #10
  11. joey_tbf

    joey_tbf - Mar 16, 2016 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    Hello, today I did a test run, and the problem is not fixed,

    i still receive the wrong credits amount,


    this is my setting in bitpay "list events"
    Capture

    i am supposed to receive 400,000 credits,

    but in alerts, the member receive 40 credits


    it is not fixed




    .
    .
     
    #11
  12. joey_tbf

    joey_tbf - Mar 18, 2016 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    bump!!



    .
    .
     
    #12
  13. joey_tbf

    joey_tbf - Apr 19, 2016 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    bug is fixed!!!

    now bitpay payment works great,

    tank you brivum team!!!



    .
    .
     
    #13