[Comment Each Post] Makes Forum Very Very Slow & Also Too Many Queries

  1. joey_tbf

    joey_tbf - Sep 21, 2015 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    #1

    For months i could not understand why my forum was so slow.

    I thought it was a different add-on or maybe i had too many add-ons.

    But today i take a few hours and disable each add-on 1 by 1.

    And finally! I found which add-on cause the forum to be very slow. The form list page is very very slow.

    Which add-on? Well it was Comment Each Post

    Default Style


    Comment Each Post - Disabled
    CEP - Disabled



    Comment Each Post - Enabled
    CEP - Enabled


    7 additional quieres. I think it's too much.




    #2

    Also i have another problem!

    On XenForo Default Style :
    CEP - Enabled



    On My Custom Style:
    time custom style


    On my Custom Style the Timing is VERY HIGH if i enable Comment Each Post.

    7.1182 Seconds! Why is the Timing so high? And only on my Custom Style.

    Sometimes in my default style happens also, but 98% of time happen in Custom Style.

    Why is this happening?



    is it possible to delete this add-on and install again, without losing my comments? I dont want to lose my comments, or somehow export comments



    #3

    also, after i disabled this add-on, and enable again, now when i click leave comment,

    nothing happen,



    #4 Also, in Statistics, It say i have 0 Comments

    but thats not true, i have many comments.




    #5

    I also find this

    Code:
    ErrorException: Fatal Error: Class 'Brivium_CommentEachPost_Model_Post' not found - library/XenForo/Application.php(528) : eval()'d code:1
    Generated By: Unknown Account, 11 minutes ago
    Stack Trace
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
    #1 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(97) "http://testforum.com/threads/y-cars.1926/page-11"
      ["_GET"] => array(0) {
      }
      ["_POST"] => array(0) {
      }
    }
    

    too many problems with this add-on, i have to disable it,

    please check and fix this add-on
    .
    .
     
    Last edited: Sep 21, 2015
    Loading...
  2. Brivium

    Brivium - Sep 21, 2015 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    Hello,

    Thank you for your bug report. This issue has already been fixed in the latest released version which you can download at https://brivium.com/resources/comment-each-post.201/updates

    In case you need any more help, feel free to contact us. Thanks for choosing Brivium.

    Best Regards,
    Brivium
     
    joey_tbf likes this.
    #2
  3. joey_tbf

    joey_tbf - Sep 21, 2015 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    wow! many improvements in the update, my forum is now fast again, sidebar has no problem, and i can see old post comments

    excellent update!

    i love this add-on it's important

    thanks for this Capture


    .
    .
     
    #3
  4. fmsc88

    fmsc88 - Dec 31, 2015 New Member VIP Member

    Credit
    Point
    @joey_tbf send me your site link to see this add-on active. looks good :)
     
    joey_tbf likes this.
    #4