1. Adzkii

    Adzkii - Jan 2, 2016 New Member

    Credit
    Point
    So i just installed the latest version credits (lite) on my xenforo 1.5.4
    As soon as i installed it i get the error messages.

    Error Info
    XenForo_Exception: View must be a child of XenForo_ViewPublic_Base - library/XenForo/ViewRenderer/Abstract.php:218
    Generated By: root, A moment ago
    Stack Trace
    #0 /var/www/xensal/library/XenForo/ViewRenderer/Json.php(88): XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject('Brivium_Credits...', 'Json', Array, 'BRC_credits')
    #1 /var/www/xensal/library/XenForo/ViewRenderer/Abstract.php(249): XenForo_ViewRenderer_Json->renderView('Brivium_Credits...', Array, 'BRC_credits', NULL)
    #2 /var/www/xensal/library/XenForo/ViewRenderer/Json.php(85): XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderSubView(Object(XenForo_ControllerResponse_View))
    #3 /var/www/xensal/library/XenForo/FrontController.php(605): XenForo_ViewRenderer_Json->renderView('Brivium_Credits...', Array, 'BRC_credit_wrap...', Object(XenForo_ControllerResponse_View))
    #4 /var/www/xensal/library/XenForo/FrontController.php(158): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_Json), Array)
    #5 /var/www/xensal/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #6 {main}
    Request State
    array(3) {
    ["url"] => string(160) "http://forum.example.com/credits/?&...8112c116c160e2be79164043&_xfResponseType=json"
    ["_GET"] => array(4) {
    ["_xfRequestUri"] => string(1) "/"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfToken"] => string(53) "1,1451750925,6cc4fee198c2a73c8112c116c160e2be79164043"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
    }
    ["_POST"] => array(0) {
    }
    }
     
    Loading...
  2. endritjahaj

    endritjahaj - Oct 27, 2016 New Member

    Credit
    Point
    same error for me any solution please?
     
    #2