1. zipporah

    zipporah - Aug 23, 2015 New Member

    Credit
    Point
    Loading...
  2. joey_tbf

    joey_tbf - Aug 23, 2015 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    It's in the settings

    1
     
    Last edited: Aug 25, 2015
    Brivium likes this.
    #2
  3. zipporah

    zipporah - Aug 24, 2015 New Member

    Credit
    Point
  4. joey_tbf

    joey_tbf - Aug 24, 2015 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    You have to "un-check" user-state

    then it will work


    2


    .
    .
     
    Last edited: Aug 25, 2015
    #4
  5. zipporah

    zipporah - Aug 24, 2015 New Member

    Credit
    Point
  6. joey_tbf

    joey_tbf - Aug 24, 2015 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    hmm.. I don't know.

    Mine works fine. But yours is mixed up.

    Also in mine it shows:

    Likes - Trophy Points - Messages

    In yours it is:

    Messages - Trophy Points - Likes


    a) Why do your user color look different.
    b) Which version of Modern Statistics do you use


    Maybe conflict with add-on? You can try to disable some add-ons,

    or maybe usergroup bug? because i only have 1 usergroup, try to pick just 1 usergroup to test





    I think Brivium will have to help you because i don't know the answer


    .
    .
     
    Last edited: Aug 24, 2015
    #6
  7. Brivium

    Brivium - Aug 25, 2015 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    @zipporah Almost members from XenForo board are unspecified gender. Please tick on unspecified gender and check again.

    Regards,
     
    #7