1. dutchbb

    dutchbb - Mar 22, 2015 New Member

    Credit
    Point
    I've uploaded all files, now I'm trying to install the add-on. I choose it on my computer from the XF ACP and I get this on the screen:

    Error
    Invalid information.
     
    Loading...
  2. joey_tbf

    joey_tbf - Mar 22, 2015 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    #2
  3. dutchbb

    dutchbb - Mar 22, 2015 New Member

    Credit
    Point
    Yes I have. FYI: the directory of the forum is password protected.
     
    #3
  4. Chang Lee

    Chang Lee - Mar 22, 2015 XenForo Expert Staff Member

    Credit
    Point
    Could you please try to install this add-on again ?
     
    #4
  5. dutchbb

    dutchbb - Mar 23, 2015 New Member

    Credit
    Point
    #5
  6. Brivium

    Brivium - Mar 23, 2015 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    Dear @dutchbb

    Please access to your Customer Area > Licences & Domain > Add bodybuilding.nl domain as licensed and try to install this add-on.

    Best regards,
     
    #6
  7. dutchbb

    dutchbb - Mar 23, 2015 New Member

    Credit
    Point
    I think there is a problem with the system since I followed the instructions and get this

    "You have not purchased any license yet."

    There is no button to add a domain now. Maybe you can check what's wrong here?
     
    #7
  8. joey_tbf

    joey_tbf - Mar 23, 2015 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    I have bought 6 add-ons and i haven't had a problem.

    Maybe there is a problem with yours. Brivium will have to help you.

    But here is some pictures of what my customer area looks like and how i add a domain.

    I took pictures


    1
    1


    2
    2


    3
    3

    4

    4


    5

    5
     
    #8
  9. dutchbb

    dutchbb - Mar 23, 2015 New Member

    Credit
    Point
    Tried exactly that.

    Schermafbeelding 2015-03-23 om 175514

    Schermafbeelding 2015-03-23 om 175540
     
    #9
  10. joey_tbf

    joey_tbf - Mar 24, 2015 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    Oh i see. You are right.

    You will have to wait for Brivium to help you.
     
    #10
  11. Brivium

    Brivium - Mar 24, 2015 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    @dutchbb.

    Could you please try it again ?

    Regards,
     
    #11
  12. dutchbb

    dutchbb - Mar 24, 2015 New Member

    Credit
    Point
    Yes working.

    The only problem now is that it's stuck during installation because I'm behind a password protected directory. Other domains work fine, is there a way around this?

    On the protected directory, after a few min. I get this

    "
    504 Gateway Time-out
    nginx"

    Seems like it can't get past that password. I can remove the password temporarily during installation, but will the data import and add-on still work when the password is enabled again?
     
    #12
  13. Chang Lee

    Chang Lee - Mar 24, 2015 XenForo Expert Staff Member

    Credit
    Point
    Dear @dutchbb

    I think your issue doesn't relate with this validation. We don't make any call to your server (that means your password protected doesn't affect to this progress). Could you please check on your server error logs and give me the detailed information ?

    Regards,
     
    #13