1. joey_tbf

    joey_tbf - Jun 18, 2015 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    I get server errors and blank page when i Rebuild Credits Cache

    I'm not sure if it is add-on or Credits 2.0

    Screenshot from 2015-06-17 22:41:10


    Code:
    ErrorException: Fatal Error: Cannot redeclare class Brivium_StoreProduct_Permission_ActionHandler - library/Brivium/StoreProduct/IntPermission/ActionHandler.php:8
    Generated By: admin, A moment ago
    Stack Trace
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
    #1 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(60) "http://website.com/testforum/admin.php?tools/cache-rebuild"
      ["_GET"] => array(1) {
        ["tools/cache-rebuild"] => string(0) ""
      }
      ["_POST"] => array(5) {
        ["process"] => string(1) "1"
        ["caches"] => string(15) "[["Credit",[]]]"
        ["position"] => string(1) "0"
        ["redirect"] => string(64) "http://website.com/testforum/admin.php?tools/rebuild&success=1"
        ["_xfToken"] => string(8) "********"
      }
    }
    


    you can check my test forum


    .
    .
     
    Loading...
  2. Brivium

    Brivium - Jun 18, 2015 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    joey_tbf likes this.
    #2
  3. joey_tbf

    joey_tbf - Jun 18, 2015 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    I upgraded to the new version but it did not fix the problem.

    I still receive error when i try to rebuild cache

    you can check my forum

    .
    .
     
    #3
  4. Brivium

    Brivium - Jun 18, 2015 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    Could you please upload override all files from the latest version and check it again ?
     
    joey_tbf likes this.
    #4
  5. joey_tbf

    joey_tbf - Jun 19, 2015 Active Member VIP Member

    Credit
    Point
    I delete the files and re-upload the files and now it works
     
    #5