1. Xx Qc 420 xX

    Xx Qc 420 xX - Apr 3, 2013 Member

    Credit
    Point
    Error Info
    ErrorException: Undefined property: XenForo_ControllerResponse_Error::$params - library/Brivium/AttachmentEssential/ControllerPublic/Attachment.php:100
    Generated By: Unknown Account, Yesterday at 11:25 PM
    Stack Trace
    #0 /home/theblazi/public_html/forums/library/Brivium/AttachmentEssential/ControllerPublic/Attachment.php(100): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined prope...', '/home/theblazi/...', 100, Array)
    #1 /home/theblazi/public_html/forums/library/Tinhte/AttachImageOptimization/ControllerPublic/Attachment.php(41): Brivium_AttachmentEssential_ControllerPublic_Attachment->actionIndex()
    #2 /home/theblazi/public_html/forums/library/XenForo/FrontController.php(310): Tinhte_AttachImageOptimization_ControllerPublic_Attachment->actionIndex()
    #3 /home/theblazi/public_html/forums/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #4 /home/theblazi/public_html/forums/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #5 {main}
    Request State
    array(3) {
    ["url"] => string(68) "http://www.theblazingtech.com/forums/attachments/rapid_fire-sco.271/"
    ["_GET"] => array(0) {
    }
    ["_POST"] => array(0) {
    }
    }
     
    Loading...
  2. Xx Qc 420 xX

    Xx Qc 420 xX - Apr 4, 2013 Member

    Credit
    Point
  3. Brivium

    Brivium - Apr 5, 2013 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    HI

    Thanks for your report. We will fix that on next upgrade version
     
    Xx Qc 420 xX likes this.
    #3
  4. Xx Qc 420 xX

    Xx Qc 420 xX - Apr 9, 2013 Member

    Credit
    Point
    When is the update as its pretty anoying that error in the error log because it spams it..
    At least is there a quick temp fizx for it...
     
    #4
  5. Brivium

    Brivium - Apr 15, 2013 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    I think that your issue because [Tinhte] Image Attachment Optimization conflicts with our addon
     
    #5
  6. ChrisB

    ChrisB - Jun 3, 2013 New Member

    Credit
    Point
    I too have this issue, but I do not have the [Tinhte] Image Attachment Optimization

    The error with $params seem to occur when a guest / bot indexes or clicks images.
     
    #6
  7. Xx Qc 420 xX

    Xx Qc 420 xX - Jul 27, 2013 Member

    Credit
    Point
    i still have this error even with the update
     
    #7
  8. Brivium

    Brivium - Aug 4, 2013 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    #8
  9. Xx Qc 420 xX

    Xx Qc 420 xX - Aug 4, 2013 Member

    Credit
    Point
    Well i'll wait as i am now upgraded to 1.2.0
    Looking foward for a version that work on 1.2
     
    #9