1. axome

    axome - Apr 28, 2014 New Member

    Credit
    Point
    Hi,

    I'm trying to do a transfer and I get the following message :
    Erreur
    Vous n'avez pas la permission de voir cette page ou d'accomplir une action sur cette dernière.

    Could you explain me why?
     
    Loading...
  2. Brivium

    Brivium - Apr 29, 2014 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    Hello,

    You should to enable Transfer action for currency to do a transfer.

    Regards,
     
    #2
  3. l0wD

    l0wD - Nov 5, 2014 New Member VIP Member

    Credit
    Point
    Last edited: Nov 5, 2014
    #3
  4. Brivium

    Brivium - Nov 5, 2014 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    Hello,

    Please make sure that Transfer Credits Event for currency is enabled to have ability to transfer credits.

    Regards,
     
    l0wD likes this.
    #4
  5. Tracy Perry

    Tracy Perry - Jan 2, 2015 New Member

    Credit
    Point
    You mean like this?

    Screen Shot 2015-01-02 at 74015 AM
    And permissions of this?
    Screen Shot 2015-01-02 at 74041 AM

    will get you results of this.
    Screen Shot 2015-01-02 at 73456 AM

    I've entered a ticket, but for others, I only use 1 currency (credit) and it's enabled but as you can see it doesn't work either on the front end or the back end.
     
    #5
  6. Brivium

    Brivium - Jan 7, 2015 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    Could you please give us an admin account via ticket system. We will check your issue.

    Regards,
     
    #6
  7. Tracy Perry

    Tracy Perry - Jan 7, 2015 New Member

    Credit
    Point
    I ended up removing and reinstalling the add-on and it started to working. You can close the ticket.
    Thanks.
     
    #7
  8. eriche

    eriche - Jan 19, 2015 Member

    Credit
    Point
    Hello,

    it is my first day with credits pro.
    I don`t understand how to initialise Users with Credits.

    In ACP as Administrator, I ALLOWED all the Credit relevant permissions.

    When now going to Credits - User Credits and then clicking at Points, the Dialoge opens

    Xenforo_Credits_Transfer

    After clicking "Do Transfer" I get this.

    Xenforo_Credits_Transfer_Error

    This only happens when the User has ZERO Credits.
    When the User already has credits it is working.

    Is this a Bug?
    Or do I miss a Setting?

    Erich
     
    #8
  9. Brivium

    Brivium - Jan 19, 2015 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    Dear Erich,

    To get transfer feature works, you should enable Transfer event for specific Currency.

    Regards,
     
    #9
  10. eriche

    eriche - Jan 22, 2015 Member

    Credit
    Point
    I don`t know what you exactly mean by
    :rolleyes:

    Maybe it is because I didn`t "Allow Negative"?
    If I Transfer from System - where can I "upload" a credits value for initializing the System?
    Or will the System never get out of credits?

    Erich
     
    #10
  11. Brivium

    Brivium - Jan 22, 2015 XenForo Services Staff Member

    Credit
    Point
    Please have a look at the attached screenshots to understanding how this add-on looks like when being used.

    Regards,
     

    Attached Files:

    #11